Buffetten

Een geheel verzorgd buffet bij uw evenement in Huis Het Bosch of bij u op locatie?

Wij regelen het graag voor u, bekijk hieronder ons aanbod en wij horen graag uw keuze.

De genoemde prijzen zijn per persoon vanaf minimaal 25 personen.


Budget

Koud

  • Vers gebakken stokbrood met kruidenboter
  • Huisgemaakte eiersalade
  • Royaal opgemaakte huzarensalade
  • Rauwkostsalade van het seizoen

Warm

  • Huisgemaakte groentesoep
  • Malse kipsaté los in de pindasaus
  • Beenham met honing/mosterdsaus
  • Nasi met kroepoek en atjar
  • Aardappelgratin

Prijs € 24,20 p.p.


Basis

Koud

  • Vers gebakken stokbrood met kruidenboter
  • Tomaat/mozzarella met basilicum
  • Romige boeren-kartoffelsalade met ham en bieslook
  • Royaal opgemaakte huzarensalade
  • Rauwkostsalade van het seizoen

Warm

  • Huisgemaakte tomatensoep
  • Heerlijke malse kipsaté los in de pindasaus
  • Varkenshaasmedallions met stroganoffsaus
  • Nasi met kroepoek en atjar
  • Roseval aardappeltjes

Prijs € 26,95 p.p.


Compleet

Koud

  • Vers gebakken stokbrood met kruidenboter en tapenade
  • Huisgemaakte zalmsalade
  • Carpaccio met Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en rucola
  • Tomaat/mozzarella met basilicum
  • Royaal opgemaakte huzarensalade

Warm

  • Huisgemaakte tomatensoep
  • Heerlijke malse kipsaté los in de pindasaus
  • Ambachtelijke gehaktballetjes uit eigen keuken in de jus
  • Kip uit de wok met groente in zoetzure saus
  • Nasi met kroepoek en atjar
  • Roseval aardappeltjes

Prijs € 30,25 p.p.


De Luxe 1

Koud

  • Vers gebakken stokbrood met kruidenboter en aioli
  • Carpaccio met Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en rucola
  • Tomaat/mozzarella met basilicum
  • Pastasalade
  • Rauwkostsalade van het seizoen
  • Royaal opgemaakte tonijnsalade
  • Vispalette met gerookte zalm, gerookte makreel en garnalen

Warm

  • Huisgemaakte mosterdsoep met gerookte zalm
  • Gamba’s in knoflookroomsaus
  • Varkenshaasmedaillons met bospaddenstoelensaus
  • Heerlijke malse kipsaté los in de pindasaus
  • Nasi met kroepoek en atjar
  • Warme groente van het seizoen
  • Roseval aardappeltjes

Prijs 34,25 p.p.


De Luxe 2

Koud

  • Diverse soorten brood met kruidenboter en aioli
  • Groene salade met maïs, olijven en zongedroogde tomaatjes
  • Royaal opgemaakte rundvleessalade
  • Waldorfsalade
  • Zalmsalade
  • Vispalette met gerookte zalm, gerookte makreel en garnalen

Warm

  • Huisgemaakte bospaddenstoelensoep
  • Zalmmootjes in romige dillesaus
  • Varkenshaasmedaillons met bospaddestoelensaus
  • Beenham met honing/mosterdsaus
  • Boeuf bourguignon
  • Gewokte roerbakgroenten
  • Roseval aardappeltjes

Prijs 35,00 p.p.


De Luxe 3

Koud

  • Diverse soorten brood met kruidenboter en aioli
  • Vispallette met gerookte zalm, gerookte makreel en garnalen
  • Schaal met haring (uitjes apart)
  • Royaal opgemaakte rundvleessalade
  • Spinazie salade met geitenkaas, sinaasappelpartjes, walnoten en sinaasappeldressing

Warm

  • Huisgemaakte pomodorisoep
  • Ambachtelijke gehaktballetjes uit eigen keuken in jus
  • Heerlijke malse kipsaté los in de pindasaus
  • Ossenhaaspuntjes in pepersaus
  • Beenham met honing/mosterdsaus
  • Nasi met kroepoek en atjar
  • Huisgemaakte aardappelgratin met kaas, spek en ui

Prijs 36,30 p.p.


Around the world

Koud

  • Diverse soorten brood met smeersels
  • Grieks: Groene rauwkostsalade met paprika, tomaat, rode ui, olijven en feta
  • Italiaans: Carpaccio met Parmezaanse krullen, rucola en truffelmayonaise
  • Hollands: Witlofsalade met rozijn en appel
  • Duits: Romige kartoffelsalade met spek en ui

Warm

  • Italië: Lasagne Bolognese
  • Spanje: Albondigas, gehaktballetjes in tomatensaus
  • Portugal: Kip piri piri
  • Azië: Kipsaté in pindasaus
  • Nasi met atjar en kroepoek
  • Duitsland: Schnitzel met Jägersaus
  • Frankrijk: Ratatouille, diverse soorten warme groenten
  • Amerikaans: Aardappelwedge met geroosterde paprika kruiden, ui en kastanje champignons

Prijs 36,30 p.p.


Puur Hollands

Koud

  • Diverse soorten brood met kruidenboter en aioli
  • Mooi opgemaakte rundvleessalade
  • Gebraden rosbief met groene asperges
  • Haring met uitjes
  • Zalmsalade
  • Vispalette met gerookte zalm, gerookte makreel en garnalen
  • Rauwkostsalade van het seizoen

Warm

  • Huisgemaakte boerengroentesoep
  • Beenham met honingmosterdsaus
  • Balletjes gehakt uit eigen keuken in de jus
  • Varkenshaasmedaillons met stroganoffsaus
  • Gewokte roerbakgroenten
  • Roseval aardappeltjes

Prijs € 32,45 p.p.


Dessertbuffet

Alle buffetten zijn uit te breiden met een Luxe Dessert buffet Huis Het Bosch met vers fruit, ijs en bavarois à € 6,90 per persoon.


Onze buffetten kunnen allemaal geserveerd worden met frites, behalve op locatie. Dan kunnen wij er op verzoek aardappelkroketjes bij serveren.

Alle allergenen zijn bij ons bekend.