Een geheel verzorgd buffet bij uw evenement in Huis Het Bosch of bij u op locatie?
Wij regelen het graag voor u, bekijk hieronder ons aanbod en wij horen graag uw keuze.
De genoemde prijzen zijn per persoon vanaf minimaal 25 personen.
Budget
Koud
- Vers gebakken stokbrood met kruidenboter
- Huisgemaakte eiersalade
- Royaal opgemaakte huzarensalade
- Rauwkostsalade van het seizoen
Warm
- Huisgemaakte groentesoep
- Malse kipsaté los in de pindasaus
- Beenham met honing/mosterdsaus
- Nasi met kroepoek en atjar
- Aardappelgratin
Prijs € 24,20 p.p.
Basis
Koud
- Vers gebakken stokbrood met kruidenboter
- Tomaat/mozzarella met basilicum
- Romige boeren-kartoffelsalade met ham en bieslook
- Royaal opgemaakte huzarensalade
- Rauwkostsalade van het seizoen
Warm
- Huisgemaakte tomatensoep
- Heerlijke malse kipsaté los in de pindasaus
- Varkenshaasmedallions met stroganoffsaus
- Nasi met kroepoek en atjar
- Roseval aardappeltjes
Prijs € 26,95 p.p.
Compleet
Koud
- Vers gebakken stokbrood met kruidenboter en tapenade
- Huisgemaakte zalmsalade
- Carpaccio met Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en rucola
- Tomaat/mozzarella met basilicum
- Royaal opgemaakte huzarensalade
Warm
- Huisgemaakte tomatensoep
- Heerlijke malse kipsaté los in de pindasaus
- Ambachtelijke gehaktballetjes uit eigen keuken in de jus
- Kip uit de wok met groente in zoetzure saus
- Nasi met kroepoek en atjar
- Roseval aardappeltjes
Prijs € 30,25 p.p.
De Luxe 1
Koud
- Vers gebakken stokbrood met kruidenboter en aioli
- Carpaccio met Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en rucola
- Tomaat/mozzarella met basilicum
- Pastasalade
- Rauwkostsalade van het seizoen
- Royaal opgemaakte tonijnsalade
- Vispalette met gerookte zalm, gerookte makreel en garnalen
Warm
- Huisgemaakte mosterdsoep met gerookte zalm
- Gamba’s in knoflookroomsaus
- Varkenshaasmedaillons met bospaddenstoelensaus
- Heerlijke malse kipsaté los in de pindasaus
- Nasi met kroepoek en atjar
- Warme groente van het seizoen
- Roseval aardappeltjes
Prijs 34,25 p.p.
De Luxe 2
Koud
- Diverse soorten brood met kruidenboter en aioli
- Groene salade met maïs, olijven en zongedroogde tomaatjes
- Royaal opgemaakte rundvleessalade
- Waldorfsalade
- Zalmsalade
- Vispalette met gerookte zalm, gerookte makreel en garnalen
Warm
- Huisgemaakte bospaddenstoelensoep
- Zalmmootjes in romige dillesaus
- Varkenshaasmedaillons met bospaddestoelensaus
- Beenham met honing/mosterdsaus
- Boeuf bourguignon
- Gewokte roerbakgroenten
- Roseval aardappeltjes
Prijs 35,00 p.p.
De Luxe 3
Koud
- Diverse soorten brood met kruidenboter en aioli
- Vispallette met gerookte zalm, gerookte makreel en garnalen
- Schaal met haring (uitjes apart)
- Royaal opgemaakte rundvleessalade
- Spinazie salade met geitenkaas, sinaasappelpartjes, walnoten en sinaasappeldressing
Warm
- Huisgemaakte pomodorisoep
- Ambachtelijke gehaktballetjes uit eigen keuken in jus
- Heerlijke malse kipsaté los in de pindasaus
- Ossenhaaspuntjes in pepersaus
- Beenham met honing/mosterdsaus
- Nasi met kroepoek en atjar
- Huisgemaakte aardappelgratin met kaas, spek en ui
Prijs 36,30 p.p.
Around the world
Koud
- Diverse soorten brood met smeersels
- Grieks: Groene rauwkostsalade met paprika, tomaat, rode ui, olijven en feta
- Italiaans: Carpaccio met Parmezaanse krullen, rucola en truffelmayonaise
- Hollands: Witlofsalade met rozijn en appel
- Duits: Romige kartoffelsalade met spek en ui
Warm
- Italië: Lasagne Bolognese
- Spanje: Albondigas, gehaktballetjes in tomatensaus
- Portugal: Kip piri piri
- Azië: Kipsaté in pindasaus
- Nasi met atjar en kroepoek
- Duitsland: Schnitzel met Jägersaus
- Frankrijk: Ratatouille, diverse soorten warme groenten
- Amerikaans: Aardappelwedge met geroosterde paprika kruiden, ui en kastanje champignons
Prijs 36,30 p.p.
Puur Hollands
Koud
- Diverse soorten brood met kruidenboter en aioli
- Mooi opgemaakte rundvleessalade
- Gebraden rosbief met groene asperges
- Haring met uitjes
- Zalmsalade
- Vispalette met gerookte zalm, gerookte makreel en garnalen
- Rauwkostsalade van het seizoen
Warm
- Huisgemaakte boerengroentesoep
- Beenham met honingmosterdsaus
- Balletjes gehakt uit eigen keuken in de jus
- Varkenshaasmedaillons met stroganoffsaus
- Gewokte roerbakgroenten
- Roseval aardappeltjes
Prijs € 32,45 p.p.
Dessertbuffet
Alle buffetten zijn uit te breiden met een Luxe Dessert buffet Huis Het Bosch met vers fruit, ijs en bavarois à € 6,90 per persoon.
Onze buffetten kunnen allemaal geserveerd worden met frites, behalve op locatie. Dan kunnen wij er op verzoek aardappelkroketjes bij serveren.
Alle allergenen zijn bij ons bekend.